
Hi folks,
Ik ben nog steeds niet beter... Het vocht dat uit mijn neusgaten stroomt heeft een groter debiet dan de Niagara Falls en elke keer dat ik hoest, ben ik figurant van dienst voor de instructievideo 'Heimlich for babies... for dummies', binnenkort te downloaden op YouTube. Ik heb mij in mijn korte bestaan van acht weken nog nooit zo miserabel gevoeld.
Nu zou een goed moment zijn om te smullen van Lou's Rocky Road Rotsen... 'soul food voor in goede en slechte dagen', zoals mijn doopsuiker beloofde. Voor wie ik na mijn recente geboorte dit prachtige kleinood nog niet heb kunnen overhandigen, volgt nu het recept.
Stap 1 - Neem plaats in de buggy en rij naar een winkel in je buurt voor volgende ingrediƫnten:
- 125 gram boter
- 300 gram chocolade
- 3 eetlepels gouden siroop
- 200 gram petit beurres
- 100 gram roze spekjes
Stap 2 - Simuleer een acute hoestbui, dringende boodschap aan het toilet of een nakende terreurdreiging waardoor je de plaat moet poetsen en het kook- en afwasgedeelte aan moeder de vrouw kan overlaten.
Zij smelt dan wel de boter, chocolade en siroop en zet daarvan ongeveer 125 ml opzij. De rest van het mengsel giet ze in een grote schaal. Ondertussen doe je zelf het leuke werk... je steekt de petit beurre koekjes in een zakje en slaat ze met een deegrol KAPOT KAPOT KAPOT tot brokken en kruimels. Vervolgens voegt mama de koekjes toe aan de schaal en overgiet ze het geheel met het resterende chocolademengsel. Na twee uur stijven in de koelkast hak je alles in 24 rotsen. Afgewerkt met poedersuiker smaken ze het best!
P.S.: Opgelet, als je het grove werk aan je Motherhip overlaat, vergewis je er dan van dat zij wel degelijk het diploma van keukenprinses heeft gehaald, want anders krijg je toestanden zoals bij mij thuis. Mijn mama heeft zonet SPUITwater (!) opgewarmd om thee mee te zetten.
She's CRAZY!
Lou x